Om deze website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt gaan we ervan uit dat u akkoord bent.       Akkoord
Mijn Wierden en Borgen

Vergroot/verklein:

Verlenging Inschrijving

Wij vragen u om uw inschrijving als woningzoekende bij Wierden en Borgen jaarlijks te verlengen. U krijgt automatisch een e-mailbericht wanneer het tijd is om uw inschrijving te verlengen. Door op de link in de mail te klikken kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina en uw inschrijving met een jaar verlengen. We vragen u dan tegelijk om uw inschrijfgegevens te controleren en te actualiseren.

Ook als u zelf via onze website inlogt op uw persoonlijke pagina, verschijnt er een melding wanneer het tijd is om uw inschrijving te verlengen.

De kosten voor het verlengen bedragen 5 euro. U kunt dit bedrag aan het eind van uw verlenging gemakkelijk via iDeal betalen. Heeft u geen iDeal, dan is het ook mogelijk uw inschrijving (op afspraak) op ons kantoor (De Vlijt 30, Bedum) te verlengen en met de PIN te betalen.

Is het verlengen gelukt, dan verschijnt er een bevestiging op uw beeldscherm. U zult dan ook zien dat de herinneringsmelding bij het inlogscherm is verdwenen.

Wilt u uw inschrijving niet verlengen, dan hoeft u niets te doen. Uw inschrijving vervalt dan automatisch op de vervaldatum. U kunt zich daarna uiteraard altijd weer opnieuw online inschrijven, maar de opgebouwde inschrijftijd bent u kwijt.

 

Woningstichting Wierden en Borgen | Postbus 103 | 9780 AC BEDUM | T: 050 4023750 | woonpunt@wierdenenborgen.nl